Üdvözöllek a blogomban!



Ha bármi megtetszik,írj a következő email címre:agi.zsigmond@freemail.hu.Ha valamit szeretnél más színben,más alakúra vagy épp más gyönggyel fordulj bizalommal hozzám,mindent megbeszélünk :)
Az eladva címkével ellátott fulbevalokat megrendelésre csinálom újra,kivéve a lamináltakat.







Vítam ťa na mojom blogu!



Keby sa ti nieco zapáčila,ozvi sa na tejto adrese:agi.zsigmond@freemail.hu.Keby si chcel(a) nieco v inej farbe,s inými korálkami alebo v inej forme obráť sa na mna s doverou :)

Náušnice ktoré sú označené ako predané,vyrobím na objednávku,okrem laminovaných.

2010. január 4., hétfő

Finde mich auf Polyvore

4 megjegyzés:

  1. szia ági, arra gondoltam, hogy nem szeretnél-e csinálni nekem vmilyen díszes-mintás dobozt? Nem kell olyan nagy, csak ilyen-olyan mütyüröknek lenne, hogy ne a fiókban henteregjenek, mert úgy sose találom meg öket. de csak ha van időd meg kedved hozzá. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!korulnézek otthon,hogy milyen dobozom van,amit oda tudnék adni(vagy hozhatsz te is)...de kellenének kozelebbi paraméterek is,hogy mégis milyen mintát szeretnél rá,vagy mit...de amugy van sok ujságbol kivágott képem,azok kozul válogathatnál a szulinapomkor :)vagy pedig hozz egy kinyomtatott képet,amit szeretnél...

    VálaszTörlés
  3. szia! most már biztos, hogy nem tudok elmenni, szóval majd megbeszéljük akkor, amikor legközelebb találkozunk. Addig még keresek vmiket. köszi szépen :)

    VálaszTörlés
  4. szivesen :)de amugy kár,hogy nem tudsz jönni ...

    VálaszTörlés